Als je host wilt worden van Mensen van de weg, kun je je via onderstaand formulier opgeven. Je krijgt dan van ons de materialen die je nodig hebt. Vervolgens werf je zelf een aantal deelnemers en ga je tien meetings (waarschijnlijk avonden inclusief maaltijden) aan de slag met elkaar. Je bent zelf als host ook deelnemer, je leert zelf dus ook. De bedoeling is vooral dat je het gesprek zo soepel mogelijk laat verlopen, maar je bent dus niet de ‘zender’: je hebt niet de betere antwoorden. Wees niet verbaasd als je nieuwe vriendschappen opdoet: dat hebben we al regelmatig zien gebeuren.

Wil je vast voorproeven van de inhoud van Mensen van de Weg? Dat kan. We publiceerde hier onze concept teksten

Let op! Tot 1 september betaal je voor de materialen alleen een bijdrage van € 7,50 aan de verzendkosten. Op deze manier hoeven de kosten geen drempel zijn om aan de slag te gaan. Als tegenprestatie hopen we dat je aan het eind van het traject een paar vragen wilt beantwoorden over jouw ervaringen.

Geef je via dit formulier op en je ontvangt per mail een bevestiging.

Mijn naam *
Mijn naam
Hier sturen we de materialen heen.
Hier gaan we helemaal zuinig mee om! Punt is dat het soms praktisch kan zijn bij de organisatie, als we snel moeten schakelen.